Slow Food Finland goes Vaasa Ostrobothnia, 11-12.4.2015

Hej alla matintresserade!

I april händer det spännande grejer på matfronten igen! Skriv upp datumet 11-12 april eftersom då samlas alla Slow Foodare i Finland och andra Slow Food-sinnade människor för att träffas, umgås och inspireras under två dagar av digert program bland våra lokala pärlor. Årets nationella Slow Food-möte går alltså av stapeln och iår står Österbottens eget convivium, Slow Food Ostrobothnia, som värd.

Vi kommer bland annat att besöka självhushållarna vid Signes Hus i Iskmo, bekanta oss med fåren på Malakta gård, luncha på Kodials gårdsbutik och besöka Skogsjö gårdsbutik samt det nya musteriet vid Lalle Gård. På kvällen äter vi middag på restaurang Ädelbragd vid slagfältet i Oravais. Det är fritt fram att delta för alla intresserade, även för dem som inte hör till Slow Food. Kostnaderna för programmet (inkl. lunch) är 30 € för Slow Food-medlemmar / 40 € för icke-medlemmar. Middagen på kvällen är på egen bekostnad. Beroende på mängden deltagare färdas vi med bil eller buss. Har du frågor kan de riktas främst till Slow Food Ostrobothnias Anna Airue som kordinerar träffen. Men givetvis går det även bra att försöka räta ut frågetecken här under i kommentarsfältet eller via vår Facebook-sida. Anmälningar senast den 2.4.2015  till anna.airue (at) gmail.com.

Välkomna!

Här nedan finns utförligare information på engelska, finska och svenska angående programmet och tidtabellen. Vissa uppgifter i dokumentet om priset stämmer inte längre, så se ovan i blogginlägget för korrekta uppgifter.

SF Finland meeting program 3 languages

Advertisements
This entry was posted in Slow food. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s