Slow Food Finland goes Ostrobothnia, 11-12.4.2015

Maukkaan ruoan ystävät!

Huhtikuussa tapahtuu taas jännittäviä asioita Pohjanmaan ruokamaailmassa! Laittakaa päivämäärät 11-12.4.2015 kalenteriin koska silloin Suomen Slow Foodarit kokoontuvat Pohjanmaalla keskustelemaan ja nauttimaan meidän paikallisista ruokahelmistä. Vuoden kansallinen Slow Food-kokous pidetään tänä vuonna Pohjanmaalla kahden päivän aikana ja sitä isännöidään Slow Food Ostrobothnia. Tapahtuma on avoinna kaikille, myös ei-jäsenille!

Viikonlopun aikana tutustumme Lalle tilan mehustamoon, Malakt tilan lampaisiin, Skogsjö tilan sikoihn, omavariaisuuteen Signen talolla Iskmossa, Kodialin vihannestilaan ja nautimme illallisen ravintola Ädelbragdissa Oravaisten taistelutantereella mm. Hinta: 30 euroa jäsenille ja 40 euroa muille. Hintaan sisältyy lounas Kodialin tilalla, mutta illallinen Ädelbragdissa on omakustainen. Liikutaan autoilla tai bussilla, rippuen osallistujien määrästä. Ilmoittautumiset viimeistään 2.4.2015 anna.airue (at) gmail.com.

Tervetuloa!

Lisätietoa tapahtuman ohjelmasta ja aikataulusta saat alla olevista linkistä. HUOM, tiedostossa mainitut hintatiedot ovat muuttuneet. Oikea hinta on kuten yllä on mainittu.

SF Finland meeting program 3 languages

Advertisements
This entry was posted in Slow food. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s